De Prothesewissel van Cheyen

Cheyen is de vrouw van Yes-R, moeder en ondernemer. Ze is regelmatig on the go, komt veel inspirerende mensen tegen en weet wat ze wil in het leven. Een van de dingen die hoog op haar wensenlijst stond, was een prothesewissel. Na de zwangerschap waren haar borsten niet meer wat ze ervan gewend was. De vorm, het volume… opeens is alles anders.

Hoe kwam je bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen terecht?
“Ik ben al eerder door plastisch chirurg Gijs van Selms geopereerd. Daarom wilde ik weer door hem geholpen worden, omdat hij precies weet wat hij de vorige keer heeft gedaan. Veel mensen in mijn vriendenkring zijn ook behandeld in het Esthetisch Centrum Jan van Goyen en waren allemaal ontzettend tevreden.”

Daarom besloot ze om een afspraak te maken bij Drs. Gijs van Selms. In onderstaande video kunt u zien hoe een en ander in zijn werk gaat.

Hoe vond je de operatie gaan?
“De operatie ging super goed, voor de operatie zijn de verpleegsters er voor je die je goed begeleiden en uitleg geven. Ik voelde me helemaal op mijn gemak en liet het lekker op me af komen. En toen ik wakker werd ging ik meteen voelen en kijken naar het resultaat!”

Natuurlijk de belangrijkste vraag: hoe vind je het resultaat?
“Ik ben ontzettend blij, mijn borsten zijn iets voller maar nog steeds natuurlijk. Ze hangen niet meer! Ik ben ook erg blij met mijn keuze voor Motiva prothesen, deze zijn zeer veilig en nieuw op de markt. Ik heb gekozen voor Ergonomix. Je hebt een laag, medium en hoog profiel en ik heb voor medium gekozen. Plastisch chirurg Gijs van Selms heeft hetzelfde litteken gebruikt, dus ik heb geen extra litteken gekregen. De vorige snede was erg klein en mooi gedaan, je zag het litteken bijna niet en dat is nu weer zo.”

Lees het hele bericht hier.

DRS. GIJS VAN SELMS

Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk om daar mensen te helpen om hun leven te normaliseren of te verbeteren. Als plastisch chirurg heb ik de meeste affiniteit met lichaamscontourverbetering.

MAAK EEN AFSPRAAK

Jan van Goyen kliniek
tel: 020 3055847
email : gvanselms@jvg.nl

Gijs van Selms

Graag beantwoord ik uw vragen

Borstprotheses de geschiedenis

Over protheses is de laatste jaren veel te doen geweest, ze bestaan natuurlijk al vanaf de 60er jaren. Het waren destijds zeer primitieve exemplaren, gepaard gaande met veel complicaties. Zelfs...

Monobloc Hydrogel protheses

De Monobloc Hydrogel (MH) protheses van de firma Arion gebruik ik nu vanaf 1998. Dat was in de tijd dat er ook veel ophef bestond omtrent de oude zachte siliconenprotheses, met destijds ook een...