Contact opnemen

Drs. van Selms is plastisch chirurg in de breedste zin van het woord met als aandachtsgebieden borstcorrecties, buikwandcorrecties, ooglidcorrecties, schaamlipcorrecties, liposuctie en lipofilling. Daarnaast is hij ook bedreven in het uitvoeren van de littekencorrectie, flapoorcorrectie, kleine huid chirurgie en handchirurgie.

Maak een afspraak

“Ik ben vooral aangetrokken voor de esthetische zorg op het gebied van lichaamscorrecties. Daar bedoel ik alle vormen van borstcorrecties mee, maar ook buikwandcorrecties, liposucties en lipofillings. Daarnaast doe ik meerdere vormen van handchirurgie en gelaatschirurgie, zoals ooglidcorrecties.“

Contact informatie

Concertgebouwplein 11,
1071 LL Amsterdam
Routebeschrijving

Afspraak, vraag of opmerking

Behandelingen

Esthetische lichaamschirurgie, zoals ten eerste de borstchirurgie; borstvergroting, borstlift  (met en zonder protheses), borstverkleining, lipofilling, en het gelijk maken van ongelijke borsten waar veel vrouwen mee te maken hebben.

Als prothese gebruik ik zowel siliconen Motiva en  Mentor protheses, als watergevulde Monobloc Hydrogel protheses.

$

Borstvergrotingen siliconen

$

Borstvergroting monobloc hydrogel

$

Borstlift zonder prothese

$

Borstlift met prothese

$

Borstverkleining

$

Prothese wissel achter de spier

$

Liposuctie

$

Tubereuze borst afwijkingen

$

Prothese wissel voor de spier

$

Buikwandcorrectie

$

Mannelijk borstvorming

$

Protheses verwijderen

Over de eerste afspraak

Op de spreekuren van de Jan van Goyen kliniek vertel ik u graag meer over een ingreep en een passende oplossing voor uw vraag of probleem. U kunt van mij altijd een eerlijk antwoord verwachten en zal daarom niet altijd overgaan tot een operatie of ingreep.