Twee jaar na de bevalling vroegen mensen nog of ik zwanger was

Nadat Sarah zeven jaar geleden beviel van een tweeling, bleek dat ze een diastase had. Dit is een verschijnsel waarbij de ruimte tussen de linker- en rechterbuikspier te groot is, wat kan leiden tot verschillende klachten.

In Sarah’s geval leidde dit tot rugklachten en een dikke buik die niet meer verdween. Gelukkig kon plastisch chirurg Drs. Gijs van Selms van Esthetisch Centrum Jan van Goyen haar hierbij helpen.

Welk effect heeft de buikwandcorrectie op je leven gehad?

‘Ik krijg nooit meer de vraag of ik zwanger ben! Verder kan ik alle kleren aan doen die ik wil, ben weer vol aan het sporten, en ik ben blijer omdat ik sinds de operatie echt het gevoel heb dat ik mijn lijf weer terug heb. Het is heel fijn om te merken dat ik weer een sterke buik heb en deze dus niet meer hoef te beschermen. Ik ben iedere dag blij dat ik het gedaan heb!’

Zou je de operatie en Drs. Gijs van Selms aanraden?

‘Drs. Van selms is een zeer professionele arts, heeft veel ervaring en is heel vriendelijk.’

Lees het gehele artikel over de ervaringen met een buikwandcorrectie


DRS. GIJS VAN SELMS

Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk om daar mensen te helpen om hun leven te normaliseren of te verbeteren. Als plastisch chirurg heb ik de meeste affiniteit met lichaamscontourverbetering.

MAAK EEN AFSPRAAK

Jan van Goyen kliniek
tel: 020 3055847
email : gvanselms@jvg.nl

Gijs van Selms

Graag beantwoord ik uw vragen

De Prothesewissel van Cheyen

Cheyen is de vrouw van Yes-R, moeder en ondernemer. Ze is regelmatig on the go, komt veel inspirerende mensen tegen en weet wat ze wil in het leven. Een van de dingen die hoog op haar wensenlijst...

Monobloc Hydrogel protheses

De Monobloc Hydrogel (MH) protheses van de firma Arion gebruik ik nu vanaf 1998. Dat was in de tijd dat er ook veel ophef bestond omtrent de oude zachte siliconenprotheses, met destijds ook een...