“Het is in ieder geval niet iets wat je openlijk aan de keukentafel bespreekt.”

Tekst van furrow.nl:
“Een borstvergroting is (nog steeds) één van de meest populaire cosmetische ingrepen. In Nederland hebben zo’n 200.000 vrouwen ervoor gekozen om hun borsten te laten vergroten. Wereldwijd gaat het om naar schatting 1,5 miljoen implantaten per jaar.

Er zijn dan ook talloze redenen om voor een borstvergroting te kiezen. Na een zwangerschap, omdat je borsten a-symmetrisch zijn, ‘gewoon’, zonder echte aanwijsbare reden een maatje meer of omdat je toe bent aan een wissel van implantaten; veel vrouwen hebben jaren geleden al een borstvergroting gehad die nu niet meer voldoet aan hun eisen, of past bij hun lichaam van nu.
Maar vergeet ook niet de vrouwen die -helaas- een reconstructie hebben moeten ondergaan, maar met borstimplantaten en eventueel gecombineerd met eigen vet (weer) heel gelukkig zijn.

Van een kleine B naar een C. Of een implantaatwissel naar een dubbel D? Er gelden geen regels voor een borstvergroting en welk schoonheidsideaal voor jou geldt, heb je helemaal zelf in de hand.”

Kijk verder op Furrow.nl

DRS. GIJS VAN SELMS

Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk om daar mensen te helpen om hun leven te normaliseren of te verbeteren. Als plastisch chirurg heb ik de meeste affiniteit met lichaamscontourverbetering.

MAAK EEN AFSPRAAK

Jan van Goyen kliniek
tel: 020 3055847
email : gvanselms@jvg.nl

Gijs van Selms

Graag beantwoord ik uw vragen