Ervaring borstvergroting met Monobloc Hydrogel

Wanneer je kiest voor een borstvergroting is het belangrijk dat je alle opties goed overweegt. Daarom delen wij de ervaring van Yasmine die bewust voor de Monobloc Hydrogel prothesen heeft gekozen. De Monobloc® Hydrogel prothesen zijn:

Yasmine

“Wat heel opvallend was, is dat ik eigenlijk het gevoel had, dat het meteen al van mij was. Het is voor mij echt 100% een keuze geweest, die ik voor mijzelf gemaakt heb en waar ik heel lang over nagedacht heb. En het voelt nu al zoveel fijner. Ja, dit is eigenlijk zoals ik het in mijn hoofd had en hoe het had moeten zijn. En dat zorgt er al voor dat je toch anders in het leven staat.”


In dit artikel leg ik u een en ander uit!

  • Minder gevoelig voor kapselvorming;
  • Kan door een incisie van 3 cm in de borstplooi geplaatst worden.

Een afspraak voor de ingreep kunt u met mij maken in de Jan van Goyen kliniek waar ik u alle verschillen kan tonen.

DRS. GIJS VAN SELMS

Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk om daar mensen te helpen om hun leven te normaliseren of te verbeteren. Als plastisch chirurg heb ik de meeste affiniteit met lichaamscontourverbetering.

MAAK EEN AFSPRAAK

Jan van Goyen kliniek
tel: 020 3055847
email : gvanselms@jvg.nl

Gijs van Selms

Graag beantwoord ik uw vragen