Borstvergroting in Venezuela

U kunt bij ons terecht voor een mooie borstvergroting, die past bij uw lichaam. Wij streven niet naar maximale vulling, maar naar een harmonische vergroting die ook op langere termijn uw lichaam blijft verfraaien.

Recent las ik in de NRC een interessant artikel over borstvergroting in Venezuela, waar de borstvergroting de meest uitgevoerde ingreep is onder vrouwen, met als doel om meestal de maximale maat te bereiken, die maar haalbaar is. De meeste winnaressen van de miss world verkiezing uit Venezuela zijn allemaal zwaar verbouwd, puur bestaat daar niet meer, er worden vermogens uitgegeven aan plastische chirurgie om de verkiezingen te winnen van beauty contests. Dat betekent ook dat er bijna geen kleine borstvergrotingen meer gebeuren daar!

Zelfs de paspoppen in de winkels zijn er op aangepast, waarbij de paspoppen nu minimaal een Cup DD/E vertonen, omdat ze anders niet meer geloofwaardig overkomen bij het publiek , dat gewend is geraakt aan enorme borsten. Bedenk dan dat er een groot tekort is ontstaan aan siliconen protheses daar, door de economische problemen van het land, zodat de buitenlandse leveranciers niet meer leveren aan de klinieken in Venezuela!!

Te verwachten is dat de kapitaal krachtige inwoners naar het buitenland trekken om de gewenste ingreep te ondergaan, zoals in Brazilie, Colombia, of CostaRica. Gelukkig is dit een uitzondering in de wereld, en kunt u bij ons in het Medisch Centrum Jan van Goyen gewoon terecht voor een mooie borstvergroting die past bij uw lichaam. Wij streven niet naar maximale vulling, maar naar een harmonische vergroting die ook op langere termijn uw lichaam blijft verfraaien.

DRS. GIJS VAN SELMS

Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk om daar mensen te helpen om hun leven te normaliseren of te verbeteren. Als plastisch chirurg heb ik de meeste affiniteit met lichaamscontourverbetering.

MAAK EEN AFSPRAAK

Jan van Goyen kliniek
tel: 020 3055847
email : gvanselms@jvg.nl

Gijs van Selms

Graag beantwoord ik uw vragen